Home / Bronkhorst / Gezellige middag Zonnebloem Brummen

Gezellige middag Zonnebloem Brummen

BRUMMEN – Donderdagmiddag heeft de afdeling Brummen van de Zonnebloem weer een gezellige middag gehouden voor haar gasten. Dit keer werd er in de geheel verbouwde Vroolijke Frans een optreden gegeven door het Oosterhuuzens Dialect Koor. Zo’n 35 leden van dit koor brachten een afwisselend repertoire ten beste van volksliedjes, maar ook bijvoorbeeld het ‘Het kleine café aan de haven’.
Ongeveer 115 gasten van de Zonnebloem hebben onder het genot van drankjes en een hapje genoten van het enthousiaste koor. Tien vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden er weer voor dat de organisatie gestroomlijnd verliep en alle gasten aandacht kregen. Om 17.00 uur was de middag ten einde en is iedereen weer door vrijwilliger-chauffeurs naar huis vervoerd.
De Zonnebloem kan opmieuw met genoegen terugkijken op een geslaagd evenement.
Wilt U ook iets voor uw medemens betekenen, :wordt dan vrijwilliger bij de Zonnebloem. Bij belangstelling kunt u mailen naar vanto061@planet.nl of bel: 0575-560700.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.