Home / Eerbeek / Peuters in het verkeer

Peuters in het verkeer

EERBEEK – De peuterspeelzalen van de stichting Kindercentra Brummen Eerbeek hebben, in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, deelgenomen aan het project Jongleren in het Verkeer. Dit is speciaal ontworpen voor kinderen van nul tot vier jaar. De leidsters van peuterspeelzaal de Woelwaters hebben met hun peuters door het dorp gewandeld. Ze zijn overgestoken op het zebrapad en verkeersborden bekeken. Ook is er geknutseld en voorgelezen. Zo maakten de peuters spelenderwijs kennis met het verkeer. Daarnaast is er een speciale ouderavond gehouden, om hen ook bij het thema te betrekken.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.