Home / Rheden / Jeugdsubsidie van de Wurfbainstichting

Jeugdsubsidie van de Wurfbainstichting

RHEDEN – Jeugdverenigingen en jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden kunnen voor een jeugdsubsidie van de Wurfbainsstichting in aanmerking komen. Voor dit jaar kan nog tot 17 oktober een aanvraag worden ingediend.

Deze stichting verleent jeugdsubsidie onder voorwaarde dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam zijn. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden. De opgave moet bestaan uit naam, adres, woonplaats en geboorteplaats van de leden of een officiële ledenlijst.

Wurfbainsstichting,
J. Jansen, Grada
Vleemingstraat 1
6991 ZB Rheden.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.