Jeugdsubsidie van de Wurfbainstichting

RHEDEN – Jeugdverenigingen en jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden kunnen voor een jeugdsubsidie van de Wurfbainsstichting in aanmerking komen. Voor dit jaar kan nog tot 17 oktober een aanvraag worden ingediend.

Deze stichting verleent jeugdsubsidie onder voorwaarde dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam zijn. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden. De opgave moet bestaan uit naam, adres, woonplaats en geboorteplaats van de leden of een officiële ledenlijst.

Wurfbainsstichting,
J. Jansen, Grada
Vleemingstraat 1
6991 ZB Rheden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.