Home / Dieren / Tenniskampioenen jeugd TV Dieren

Tenniskampioenen jeugd TV Dieren

DIEREN – Na twee weken strijd zijn alle clubkampioenen bij de jeugd van tennisvereniging Dieren bekend. Waren vorige week al de kampioenen van de enkel bekend, de afgelopen week zijn alle dubbel- en mixpartijen gespeeld. In totaal hebben 40 kinderen verspreid over deze twee weken 84 wedstrijden, 187 sets en 1597 games gespeeld. Op de foto staan de trotse prijswinnaars. Staand vlnr: Jens, Ralph, Jette, Jesse, Jan-Willes, Luc, Ilse, Quinten, Marleen, Demian, Oswald en Fabian. Op de voorgrond Iris, Ruben, Sabine, Marloes, Iris en Rick.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.