Fietsroute Hallsepad moet voor juni 2011 opgeknapt zijn

BRUMMEN – De CDA fractie in Brummen diende tijdens de raadsvergadering van 23 september een motie in om de fietsroute Hallsepad voor het begin van het nieuwe toeristische seizoen onderhanden te nemen.

Nu de uitbreiding van de 9-holes golfbaan bij landgoed Engelenburg definitief niet door gaat, is er naar de mening van het CDA geen enkele belemmering meer om het nog niet gerenoveerde gedeelte van het fietspad met spoed op te knappen. hEt CDA vindt dat het voor mensen met een scootmobiel ook mogelijk moet zijn om van dit visitekaartje van de gemeente Brummen te genieten. Ook voor fietsende recreanten leveren de vele gaten en hobbels de nodige problemen op.
De PvdaA kon van harte instemmen met de motie, de coalitiegenoten VVD en IPV vonden het wel een sympathiek voorstel, maar wilden eerst nadere informatie vanuit het college. VVD wethouder Elbers adviseerde de raad om eerst de uitwerking van het nieuwe gemeentelijke verkeer- en vervoersplan af te wachten. Het CDA wil daar niet op wachten en zal de motie in de raadsvergadering van 28 oktober opnieuw indienen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.