Birgit van den Dries ROC A12 genomineerd voor Leraar van het Jaar

VELP – Birgit van den Dries, docente horeca aan het ROC A12 in Velp, is genomineerd voor de titel Leraar van het Jaar 2010. Uit bijna achthonderd aanmeldingen behoort Birgit nu bij de laatste kandidaten. Birgit (48) heeft naar eigen zeggen een ‘droombaan’. “Ik mag studenten het vak leren en heb tegelijkertijd een restaurant waar ik chefkok ben en op een niveau kan koken, waardoor ik veel uitdagingen heb.” Ze vindt het leuk leerlingen te begeleiden en gaat elke dag met plezier naar haar werk. Collega’s en studenten van Birgit vinden haar een goede lerares, die altijd voor iedereen klaar staat. Ze wordt omschreven als energiek en enthousiast en zorgt altijd voor een oplossing en volop gezelligheid. Op 2 oktober wordt bekend gemaakt wie de Leraar van het Jaar wordt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.