Reünie Het Rhedens Rozendaal

Eens per vijf jaar wordt er een grote reünie gehouden voor oud-leerlingen en –docenten van Het Rhedens in Rozendaal. Iedereen die ooit op deze school heeft gezeten of les gaf, of dat nou in de jaren vijftig of vorig jaar was, kan elkaar ontmoeten in het vertrouwde schoolgebouw aan de Kleiberglaan in Rozendaal. Zaterdag 6 november is de volgende reünie. Er zijn onder andere gastlessen van oud-docenten, een optreden van een swingende soulband en een discotheek met muziek van toen en nu. Er is voldoende ruimte om bij te kletsen onder genot van een hapje en drankje. De kosten voor deelname aan de reünie bedragen 15 euro. Mensen die tevens op school willen eten, betalen 30 euro. Inschrijven kan via www.sghetrhedens.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.