Home / Rozendaal / Reünie Het Rhedens Rozendaal

Reünie Het Rhedens Rozendaal

Eens per vijf jaar wordt er een grote reünie gehouden voor oud-leerlingen en –docenten van Het Rhedens in Rozendaal. Iedereen die ooit op deze school heeft gezeten of les gaf, of dat nou in de jaren vijftig of vorig jaar was, kan elkaar ontmoeten in het vertrouwde schoolgebouw aan de Kleiberglaan in Rozendaal. Zaterdag 6 november is de volgende reünie. Er zijn onder andere gastlessen van oud-docenten, een optreden van een swingende soulband en een discotheek met muziek van toen en nu. Er is voldoende ruimte om bij te kletsen onder genot van een hapje en drankje. De kosten voor deelname aan de reünie bedragen 15 euro. Mensen die tevens op school willen eten, betalen 30 euro. Inschrijven kan via www.sghetrhedens.nl.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.