Home / Rheden / Vossen in Rheden

Vossen in Rheden

RHEDEN – Traditioneel is er elk jaar op de Rheder Enk school een zogenaamde ‘beginjaarsactiviteit’. Dit jaar was er een vossenjacht. Meesters, juffen en ouders verkleedt, iedereen moest een beroep uitbeelden. Dit is goed gelukt, in de omgeving van school bevond zich van alles. Een kunstschilder, een rond fietsende postbode en zelfs een spion. Vele kinderen, ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes ging op zoek naar de vossen.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.