Home / Loenen / De Zonnebloem Loenen gastvrij ontvangen op kasteel ter Horst

De Zonnebloem Loenen gastvrij ontvangen op kasteel ter Horst

LOENEN – De gasten van de Zonnebloem afdeling Loenen zijn bijzonder gastvrij ontvangen op kasteel Ter Horst.

Na de koffie en vlaai werd er een presentatie gehouden over de restauratie van het kasteel. De gasten kregen de gelegenheid om in het winkeltje van het kasteel iets te kopen en veel gasten gingen met een potje jam of iets dergelijks naar huis. Groot was de verbazing dat er ook suikervrije jam te koop was.
Daarna was het tijd voor een bijzondere rondleiding door eigenaresse van het kasteel.Speciaal voor de Zonnebloem-gasten werd er ook een kijkje genomen in een aantal privé vertrekken. Zowel de medewerkers als de gasten van de Zonnebloem konden dit gebaar erg waarderen.
Tijdens de rondleiding kwamen de verhalen los over de binding die de Loenense mensen door de jaren heen met het kasteel hebben gehad of nog hebben. Ook werd er een bezoekje gebracht aan de prachtige trouwzaal en schuilkapel. Ondertussen waren, in de kas van het kasteel, de tafels gedekt en konden de gasten aanschuiven aan een heerlijke picknicklunch.
Het was een zeer geslaagde dag, mede door de inzet van de Zonnebloem vrijwilligers en de eigenaren van het kasteel, die zeker voor herhaling vatbaar was.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.