Steunpunt Vrijwilligers Doesburg zoekt vrijwilligers

DOESBURG –Het steunpunt Vrijwilligers Doesburg zoekt voor diverse organisaties vrijwilligers. Stichting Aangepast Vervoer Doesburg heeft nog een Plus-Bus chauffeur nodig. De chauffeur rijdt groepen of individuele inwoners van Doesburg, Angerlo, Giesbeek en Zevenaar.

De hulpdienst Vervoer is een aanvullende vervoersdienst voor inwoners van Doesburg. Deze dienst is voor ouderen die gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. De vriwjilliger rijdt met eigen auto naar ziekenhuis of verpleeghuis en begeleidt indien gewenst de aanvrager bij artsbezoek of onderzoek.
Ook wordt nog een regiocoördinator gezocht. Hij / zij coördineert vrijwilligerstaken in de regio, bewaakt de kwaliteit van de vrijwilligersactiviteiten, voert regulier overleg met Plan over de vrijwilligersactiviteiten, fungeert als informatieschakel naar vrijwilligers, begeleidt en motiveert vrijwilligers, werft en selecteert vrijwilligers en initieert activiteiten in de regio.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg
Tel. 0313 – 472632 (ma- en vrijdagochtend)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.