Home / Doesburg / Met de Kunstbus naar het Gelders Orkest

Met de Kunstbus naar het Gelders Orkest

DOESBURG – De Kunstbus Doesburg gaat op donderdag 21 oktober naar een concert van het Gelders Orkest met Weense Klassieken. Gespeeld worden Symfonie nr. 103 van Haydn, Concertone voor twee violen en orkest van Mozart en Symfonie nr. 4 van Beethoven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De Kunstbus is bedoeld voor 55-plussers uit de gemeente Doesburg. Opstappen kan in Beinum bij sporthal Beumerskamp, voor de Ooi bij de bushalte Burgemeester Keiserplein en in het centrum bij bushalte Patrimonium. Aanmelden kan tot 4 oktober bij Carion, tel. 0313-472632 (van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur) of w.langeveld@carion.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.