Home / Bronkhorst / Oogstmaand Pretband HOB

Oogstmaand Pretband HOB

BRUMMEN – Op twee momenten in september liet de pretband Help Ons Bloaz’n (HOB) zich van haar beste kant zien en was het oogsten geblazen voor deze Brummense groep. Tijdens de dweildag in Zutphen oogstte de band veel waardering van het winkelend publiek. De toeschouwers deinsden mee en het applaus was stevig na elk optreden. De mensen gaven na afloop aan dat ze genoten hadden.

Een week later toog een kleine twintig muzikanten naar Mijdrecht, onder de rook van Vinkeveen. Op het achtste dweilorkestenfestival was de pretband HOB daar vorig jaar voor het eerst en sleepte er gelijk de eerste prijs in de wacht in de leutklasse. Deze titel moest dit maal verdedigd worden. De waardering van de publieksjury was dusdanig hoof dat weer de eerste prijs mee naar Brummen meegenomen kon worden. De jury was met name lovend over de repertoire keuze, het contact met het publiek, het enthousiasme en de energie die de pretband uitstraalt. Met een flinke oogst in september werd een mooi pretseizoen afgesloten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.