Home / Bronkhorst / Cursus EVC voor alle vrijwilligers

Cursus EVC voor alle vrijwilligers

BRUMMEN – De Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek houdt een tweedaagse cursus met het thema Erkenning Verworven Competenties (EVC). In deze tweedaagse cursus leren vrijwilligersorganisaties de beginselen van EVC, een methodiek om vrijwilligers te stimuleren, te motiveren en te activeren.

De cursus vindt plaats op donderdag 14 oktober van 20.00 tot 21.30 uur aan in Plein Vijf aan het Graaf van Limburg Stirumplein 5 in Brummen. Meedoen is gratis. Vrijwilligersorganisaties die geinteresseerd zijn, kunnen contact opnemen met Karin van Aalst via tel. 0575 – 561988 of via e-mail. k.vanaalst@welzijnbrummen.nl. Er is plaats voor twintig deelnemers.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.