Home / Velp / Nieuwe expo in K13

Nieuwe expo in K13

VELP – In oktober en november is in K13 in Velp de expositie Nagenoeg Niks te zien, een project van kunstenaar Theo Konijnenburg. Op de eerste verdieping heeft Konijnenburg een eigen winkel ingericht waar bezoekers voor een klein prijsje modellen kunnen kopen van modellen die in de loop der jaren door de kunstenaar zijn gemaakt. Op de bovenverdieping is hij zichtbaar aanwezig. Een verdieping lager blijft hij bijna onzichtbaar. In de twee benedenruimtes brengt Konijnenburg een reeks van wijzigingen aan die ogenschijnlijk niets met kunst te maken hebben en zich zo te zien niet onderscheiden van gewone, alledaagse dingen als hang- en sluitwerk, luchtroosters en lichtknopjes. Deze zaken zijn alleen te herkennen aan hun stilering en de vreemde materialen waarvan ze gemaakt zijn.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.