Schildermaterialen voor dovenschool in Malawi

DOESBURG – In het kader van de introductie van Cobra, een nieuwe watermengbare olieverf, heeft galerie Mouseion in Doesburg in overleg met de Koninklijke Talens besloten het oude assortiment watermengbare olieverf te doneren aan een goed doel. Gekozen werd voor de ondersteuning van een dovenschool in Malawi, een project van de Schols Foundations. Het project heeft als doel de zorg voor gehandicapte kinderen, de ziekenzorg ter plaatse en een speciale school voor dove kinderen op een structurele wijze te ondersteunen. De gedoneerde materialen gebruiken de kinderen voor hun creatieve uitingen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.