Home / Doesburg / Leden werven leden

Leden werven leden

DOESBURG – De ANBO is een landelijke actie begonnen onder het motto Leden werven Leden. Doel is om 10.000 nieuwe leden te werven in de komende maanden. De ANBO Doesburg doet mee; iedereen die vijf nieuwe leden aanbrengt, maakt kans op allerlei prijzen waaronder een midweek in een Beachvilla van Beach Resort Makkum en een vijfdaagse busreis naar Berlijn voor twee personen van de Jong Intra Vakanties. Deze actie duurt tot 30 november.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.