Activiteiten CSO Linie 4

DOESBURG – De drie ouderenbonden ANBO, KBO en PCOB uit Doesburg (CSO) starten 4 oktober met gezamenlijke activiteiten op de Linie 4. Met Carion is de afspraak gemaakt dat het CSO elke maandag van 13.30 tot 16.30 uur kan beschikken over de kantineruimte.

Ouderen kunnen er biljarten en andere spelletjes spelen. Op 25 oktober, 22 november en 20 december is er een educatief en cultureel programma en is er dus geen gelegenheid om spelletjes te spelen. Alle middagen zijn gratis toegankelijk voor leden van de ouderenbonden en andere belangstellende senioren uit Doesburg.

Voor deze middagen is nog wel hulp nodig; er zijn gastheren of –vrouwen nodig en koffiezetters. Aanmelden kan bij leden van de werkgroep.
Wilma Langeveld, e-mail. w.langeveld@carion.nl, tel. 0313 – 472632
Gerard Wolters, e-mail. wolters.gbn@planet.nl, tel. 0313 – 473584
Jan Janssen, e-mail. jan.h.janssen@planet.nl, tel. 0313 – 473440
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.