Home / Dieren / Plaatsen vrij Studiekring in Dieren

Plaatsen vrij Studiekring in Dieren

DIEREN – Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de studiekring in Dieren, die eens in de veertien dagen gehouden wordt op de woensdagmiddag in De Oase. De studiekring is bedoeld voor 55-plussers die graag initiatief tonen en een brede belangstelling hebben en voor mensen die het prettig vinden om samen met leeftijdsgenoten grondig uit te zoeken hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. Er wordt daarover stevig gediscussieerd, met respect voor ieders inbreng.
Het seizoen loopt van begin oktober tot eind april. De kosten bedragen 4 euro per maand, inclusief koffie en thee. De groep wordt begeleidt door een vrijwilliger met professionele ervaring op dit gebied. De middag begint met een rondje actualiteiten en / of persoonlijke ervaringen.

Drs. Lenny Woudstra-Kuik, tel. 0313 – 655992
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.