Home / Bronkhorst / Tijden activiteitenspektakel bekend

Tijden activiteitenspektakel bekend

BRUMMEN – Bij Stichting Welzijn Brummen kan men zaterdag 2 en zaterdag 9 oktober terecht voor informatie over creatieve ontspanningsactiviteiten. Van alle activiteiten zijn vrijwilligers en deelnemers aanwezig om inkijk te geven van de activiteit en bezoekers kunnen meedoen.

In Brummen kan men beide dagen tussen 10.00 en 11.00 uur kaarten maken 1, seniorenkoor, spel en ontmoeting, activiteitenclub, culturele club, koersbal en houtsnijden en van 11.00 tot 12.00 uur kaarten maken 2, sjoelen, klaverjassen, creatief contact voor ouderen en houtsnijden. In Eerbeek is er informatie over koersbal, houtsnijden, culturele club, activiteitenclub en samen eten.

SWB, tel. 0575 – 561988
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.