Diamanten echtpaar Martens-Groeneveld

BRUMMEN – Het was donderdag 23 september precies 60 jaar geleden dat Henk Martens en Stien Groeneveld met elkaar in het huwelijk traden. Samen met kinderen en kleinkinderen werd dit natuurlijk gevierd en de Brummense loco-burgemeester Frans Bruning kwam het diamanten paar feliciteren.

De uit Dieren afkomstige Stien ontmoette Brummenaar Henk in 1948 in Zutphen. Zij had het pech met de fiets en hij bood hulp. Het was het begin van 2,5 jaar verkering en op 23 september 1950 traden ze met elkaar in het huwelijk. Ze kregen samen drie kinderen en hebben inmiddels ook vier kleinkinderen, waar ze dol op zijn.
Hoewel de gezondheid soms wat te wensen over laat, hebben ze het nog best naar de zin samen. Ze hebben twee keer in de week thuishulp en intussen hopen ze op een plekje op de Beekwal in Eerbeek, want daar zouden ze best nog naar toe willen verhuizen.

Loco-burgemeester Frans Bruning kwam op de fiets met een fruitmand naar de Piersonstraat, om het diamanten paar te feliciteren namens het gemeentebestuur van Brummen – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.