Home / Velp / Tennissen in elk weer

Tennissen in elk weer

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen heeft sinds kort de beschikking over vier nieuwe all weather-banen. Deze lijken qua speeleigenschappen en uiterlijk veel op gravel en zijn in bijna alle weersomstandigheden te bespelen. De opening is verricht door jeugdleden Merijn en Sjoerd, die het spel Around the World hadden gewonnen. Zij mochten het lint doorknippen, waarna de champagnekurk de lucht in schoot. Met de nieuwe banen kan er ook in de winter buiten worden gespeeld. Naast deze vier all weather-banen zijn er tien gravenbanen en is er een hal met vier tapijtbanen.

www.tvbeekhuizen.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.