Home / Velp / Aanmelding voor Dubbelslagconcert

Aanmelding voor Dubbelslagconcert

VELP – K13 en de Guus Tangelder Bigband organiseren dit seizoen weer vier Dubbelslagconcerten. Deze zijn bedoeld voor amateurmuzikanten uit de gemeente Rheden die saxofoon, trombone of trompet spelen. Zij doen mee aan twee workshops en spelen daarna mee in een concert. Het eerste concert is op zondag 10 oktober om 20.00 uur. Gastsolist is jazzpianist Jasper van ’t Hof. De workshops vinden plaats op zaterdag 2 en zondag 10 oktober, beide om 14.00 uur in K13 in Velp. Deelname is gratis. Wel dient voor het concert een entreekaartje te worden aangeschaft. De partijen worden op aanvraag, onder vermelding van instrument, digitaal toegestuurd.

Inschrijven: www.k13.nl; www.guustangelder.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.