Loenense tennisspelers trotseren regen

LOENEN – Van maandag 6 tot en met zaterdag 18 september zijn weer de jaarlijkse clubdubbel kampioenschappen van de tennisclub LTC Loenen gehouden. Hoewel het weer in deze twee weken niet best was, konden alle wedstrijden redelijk op het geplande tijdstip worden afgewerkt. Slechts enkele spelers hebben in de (stort)regen moeten spelen. Volgens het bestuur hebben ze aangetoond, dat tennisspelers geen mietjes zijn en dat ze onder alle omstandigheden voor een goed resultaat willen knokken. In een enkele poule moesten de reglementen van de KNLTB er zelfs op worden nageslagen om te bepalen welk koppel naar de winnaarsronde ging en welke naar de verliezersronde.
Van elke poule gingen de twee beste koppels door naar de winnaarsronde, terwijl de overige koppels naar de verliezersronde doorgingen. In deze rondes werd volgens het knock-out systeem gespeeld.
De feestavond, waarmee een en ander werd afgesloten, was een daverend succes. Het was een heel gezellig toernooi, waarbij uiteindelijk op de finaledag de volgende uitslagen tot stand kwamen : Dames, winnaarsronde:1. Ria Jansen en Stien Elijzen; 2. Marjo van Ark en Annemarie van der Heijden. Verliezersronde :1. Bea Klomp en Rita Havekes, 2. Milly Jansen en Lucy Wawczynkiewkz. Heren winnaarsronde :1. Jan Bosgoed en Dick Bosgoed, 2. Hans van de Spreng en Teun van Engeland. Verliezersronde:1. Mark Evers en Hans van Driel, 2. Bart Jurriens en Gerrit Jansen, Mixed winnaarsronde: 1. Marjo van Ark en Jeroen Wansink, 2. Vivian Tromp en Jan Bosgoed, Verliezersronde :1. Gemma Kersten en Hans Ruegebrink, 2. Willy Nieuwland en Rob Harmsen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.