Pompoenen voor goede doel

KLARENBEEK – Voor het vijfde jaar op rij heeft de familie Brink aan de Elsbosweg 13 te Klarenbeek een grote verscheidenheid aan pompoenen en kalebassen te koop. De opbrengst is evenals voorgaande jaren bestemd voor een goed doel.

Dit jaar is gekozen voor een kleinschalig project in India, gericht op drinkwater en water voor hygiëne. Het project komt ten goede aan mensen woonachtig in de bergen die nog in stamverband leven. Ze hebben het erg moeilijk in deze tijden van globalisering. Het bedrag dat de verkoop zal opleveren zal geheel worden aangewend voor genoemd project. En omdat de dochters van de familie Brink persoonlijke, en rechtstreekse contacten met India onderhouden, kan er voor worden ingestaan dat het geld goed wordt besteed.
De verkoop geschiedt door middel van zelfbediening. Klanten hoeven zich dus niet van tevoren met de familie Brink in verbinding te stellen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.