Home / Klarenbeek / Concert voor stichting Vrienden van Geode

Concert voor stichting Vrienden van Geode

KLARENBEEK – De Christelijke Gemengde Zangvereniging Sions Lofzang houdt op 3 oktober een concert in de Protestantse kerk van Klarenbeek. De avond begint om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.30 uur.

Het belooft een gevarieerd programma te worden waarbij het koor De Lofstem uit Lemele zal meewerken. Beide koren staan onder leiding van Adriaan Laseur. De koren zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk optreden. Verder zal het opleidingsorkest van de muziekvereniging Klarenbeek enkele werken laten horen. Werk van de componist Telemann zal worden uitgevoerd door Rob van de Wiel op altfluit, Gemma Scherpenzeel op dwarsfluit en Dinie Scherpenzeel op orgel.
De toegang is gratis, maar er zal een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze collecte komt ten goede aan de stichting Vrienden van de Geode. Deze stichting zamelt geld in om mensen met een verstandelijke handicap financieel te ondersteunen bij het zelfstandig wonen onder begeleiding. Het gaat daarbij om voorzieningen te bekostigen die niet uit reguliere uitkeringen worden betaald, maar wel tot een optimale woon- en leefsituatie leiden. Tijdens het concert zal er iemand van de stichting aanwezig zijn om het doel verder toe te lichten.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.