Home / Eerbeek / Voorbereidend tennis

Voorbereidend tennis

Bij voldoende animo start Tennisclub Eerbeek vrijdag 29 oktober met een nieuwe cursus voorbereidend tennis voor kinderen van vijf tot en met zeven jaar. De jongens en meisjes maken op een speelse manier kennis met de sport door middel van training met balvaardigheid en slagvaardigheid. De cursus bestaat uit achttien lessen, die iedere vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvinden op het tennispark aan de Harderwijkerweg en in sporthal de Bhoele. De kosten bedragen 80 euro. Aanmelden kan tot 15 oktober bij Erna Souissa, tel. 0313-654835 of jeugd@tceerbeek.nl.

www.tceerbeek.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.