Duizendste deelnemer Halloween Eerbeek

EERBEEK – De aanmeldingen voor de Halloweenfietstocht, die op 30 oktober wordt gehouden in Eerbeek, blijven maar binnenstromen. Inmiddels heeft de duizendste deelnemer zich aangemeld.

Zaterdagavond 30 oktober worden de deuren van veel bedrijven en winkels geopend voor deze Halloween Eerbeek, waarbij deelnemers een kijkje achter de schermen mogen nemen. Speciaal voor deze gelegenheid worden bijvoorbeeld de voormalige hallen van Burgers omgetoverd in Halloweenstijl. Veluwezoom FM doet live verslag van het evenement. De Eerbeekse wereldkampioenen van het BMX-Team Oxalis / UMF houdt een indoor tijdrit voor de jeugd die eens wil ruiken aan het BMX-fietsen. Ook voor de inwendige mens is het nodige verkrijgbaar. Heel Eerbeek wordt voor de gelegenheid in Halloweenstijl aangekleed.

www.halloweeneerbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.