Brutale poging tot diefstal in Eerbeek

EERBEEK – Een 76-jarige vrouw uit Eerbeek heeft bij de politie aangifte gedaan van poging diefstal. Een vrouw, vergezeld door een man, probeerde voor een winkel aan de Loenenseweg in Eerbeek de ketting van de nek van de vrouw te trekken en haar portemonnee te stelen.

De vrouw had omstreeks 11.15 uur boodschappen gedaan bij een winkel aan de Loenenseweg. Ze wilde haar boodschappen in haar fietstas doen toen een man en vrouw plotseling naar haar toe kwamen. De vrouw probeerde haar ketting van haar nek te trekken.
Ook probeerde ze haar portemonnee af te pakken. Toen dit niet lukte gingen de vrouw en de man er vandoor. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept mensen die iets gezien hebben, contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

Signalementen:
Vrouw: licht getint, 1.60 a 1.70 meter lang, 30 a 40 jaar oud, bruin haar tot op de schouders, normaal postuur, crèmekleurige jas, kort model.

Man: licht getint, 1.60 a 1.70 meter lang, fors postuur, rond hoofd, 30 a 40 jaaroud, donkerbruin/ zwart achterovergekamd haar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.