Straathockey bij sportplein Beinum

DOESBURG – Op sportplein Beinum is het weer tijd voor een activiteit. Breedtesport Doesburg houdt daarom in samenwerking met 0313 op dinsdag 28 september een straathockeytoernooi. Naast dit toernooi zijn er leuke andere activiteiten te doen. In beweging komen en elkaar ontmoeten kan op sportplein Beinum.

Na de opening van het sportplein Beinum op 8 juli heeft er een aantal activiteiten plaatsgevonden, waaronder waveboarden en de pleinsporten. Voor de Doesburgse jongeren vanaf 11 jaar wordt nu het straathockeytoernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Daarnaast worden een aantal andere activiteiten aangeboden, zoals basketbal en pylonenvoetbal. Inschrijven van tevoren is niet nodig en deelname is gratis.

Vanaf 19.00 uur start de inschrijving voor het toernooi op het sportplein in de Doesburgse wijk Beinum. Bij het straathockeytoernooi wordt er 3 tegen 3 gespeeld en schrijf je je in met een team. Om uiterlijk 21.30 uur is het afgelopen.

www.breedtesportdoesburg.hyves.nl en: www.0313doesburg.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.