Home / Doesburg / Sportclub Doesburg vernieuwt

Sportclub Doesburg vernieuwt

DOESBURG – Sportclub Doesburg houdt vrijdag haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze avond wordt een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Daarnaast is de vereniging bezig met een vernieuwingsslag, waarvan een aantal zaken nu echt zichtbaar wordt.

Sportclub Doesburg kampte de laatste jaren met een negatief imago. Dit noodde het bestuur, onder leiding van voorzitter Wim Egbertzen, het roer drastisch om te gooien. Eerst moest een aantal impopulaire maatregelen worden getroffen. Dit leverde onvrede op, maar desondanks zijn de eerste resultaten van het nieuwe beleid zichtbaar. De kantine werd weer een sportkantine, de bestuurskamer is na dertig jaar weer opgeknapt, de plantenbakken voor de kantine zijn door de sponsor opgefleurd en sinds kort is er een heuse presentatie en sponsorbrochure. Half oktober komt het nieuwe clubblad uit. Ook wordt er onderhandeld over nieuwe sportkleding voor het eerste elftal.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.