Dierense wijn in de prijzen

DIEREN – Tijdens de Nationale Wijnkeuring 2010, heeft Domein Hof te Dieren, wijngaard, wederom een glimmende bronzen medaille behaald voor de Hof Johanniter 2008. Deze lekkere fruitige wijn is nu twee jaar achtereen beloond met ‘brons’.
Op zondag 26 september, tijdens de Open Dag Nederlandse Wijngaarden, organiseren Youp en Riet Cretier van 12.00 tot 17.00 uur een lekkere markt rondom het thema wijnmaand. Gezellig ingerichte kraampjes staan rondom de proeverij opgesteld. De wijnen, inclusief de Hof Johanniter 2008, mogen worden geproefd. Er worden diverse rondleidingen verzorgd op de wijngaard.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.