Home / Velp / Aanleg natuurspeelplaats Beekhuizen van start

Aanleg natuurspeelplaats Beekhuizen van start

VELP – De gemeente Rheden start woensdag met de aanleg van natuurspeelplaats Beekhuizen. Wethouder Harriët Tiemens geeft het startsein voor de eerste werkzaamheden.

Er worden de komende tijd grondwerkzaamheden uitgevoerd, zoals de aanleg van een watergeultje, een bloemenheuvel, zandspeelplek en speelveld. Vervolgens komt er beplanting op het terrein. De boomstammen en andere aankleding volgen later. Een natuurspeelplaats is een avontuurlijke speelplek waar kinderen zich met natuurlijke materialen als takken, zand en water kunnen vermaken. Buurtbewoners hebben meegedacht over het ontwerp van speelplaats Beekhuizen. Eind juni konden bewoners tijdens een bijeenkomst hun licht laten schijnen op de gepresenteerde plannen. Het ontwerp is te bekijken op www.rheden.nl (zoeken op Beekhuizen).
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.