Trouwe leden FNV gehuldigd

GIESBEEK – Dit jaar werden de huldigingen van FNV Bondgenoten afd. de Liemers gehouden in Giesbeek. Een gezellige middag met een hapje en drankje. In deze regio vindt de huldiging steeds in een andere plaats in het gebied plaats. Maar liefst veertien leden werden er gehuldigd. Dat is een respectabel aantal, want deze mensen kwamen uit maar zes plaatsen: Doesburg, Drempt, Giesbeek, Angerlo, Lathum en Hummelo. Deze jubilarissen zijn ongeveer allemaal tegelijk toen ze begonnen te werken, ook lid geworden van de bond. 40 jaar lid: J. Molenaar Angerlo, B.Neijenhuis Lathum, B. Vels Hummelo, G. Neyen-Twilhaar, B. Gronouwe Doesburg, L. Jongedijk Drempt. 50 jaar lid: W. Joosten Doesburg, Th. Witjes Giesbeek, J. Geurts Giesbeek. 60 jaar lid: J. van Haren Giesbeek, Henk Berends Doesburg, D. Besselink Doesburg. 70 jaar J. Th. Witjes Giesbeek – foto Hany ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.