Home / Dieren / Uniek moment voor Erica’76 F4

Uniek moment voor Erica’76 F4

DIEREN – De jongens van Erica’76 F4 hebben afgelopen zaterdag hun allereerste wedstrijd in competitieverband gespeeld. Voor dit spannende moment hebben Oud.Zuid Ontwerp, Cespo en Smurfit Kappa Zedek gezorgd voor een volledig nieuw tenue waarin de jongens de komende wedstrijden gaan spelen. De thuiswedstrijd tegen AZC Zutphen, welke uiteindelijk nipt verloren werd, werd druk bezocht door familie en vrienden. Op de foto staan boven van links naar rechts: Sam, Sam, David, Max en Lars. Onder: David, Mika, Martin en Milan.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.