Home / Velp / Heerlijk snuffelen

Heerlijk snuffelen

VELP – In enkele jaren tijd is de boekenmarkt in Velp een bekende naam in het wereldje geworden. Aanvankelijk een hoekje tijdens een Velleper Donderdag, is het onder de bezielende leiding van boekhandelaar en boekenliefhebber Walter Jansen een volwaardig evenement geworden, waarvoor inmiddels zelfs een wachtlijst bestaat. Meer dan zestig kraamhouders kan de organisatie helaas niet kwijt aan de Emmastraat. Voor het publiek – en dat waren er gedurende de dag heel wat – was het heerlijk snuffelen tussen de kramen vol boeken en met de opkomst van het e-book, zullen er alleen maar meer gebruikte en afgedankte boeken op de markt komen, waar liefhebbers van smullen – foto Marc Pluim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.