Taxichauffeur overvallen aan Schelmseweg in Rozendaal

ROZENDAAL – Een taxichauffeur is zondagmiddag, omstreeks 15.00 uur overvallen op een parkeerplaats aan de Schelmseweg in Rozendaal. Twee mannen in de taxi zouden in de auto de chauffeur hebben bedreigd met een mes.

De chauffeur moest op een parkeerplaats aan de Schelmseweg stoppen. Bij de bedreiging liep de taxichauffeur verwondingen op aan zijn nek. Hij kon later ter plaatse worden behandeld door ambulancepersoneel. De man is hevig geschrokken van de overval. Of er daadwerkelijk iets buit is gemaakt, kon de politie nu nog niet zeggen.
Na de bedreiging vluchtten de twee mannen het bos in. De gewaarschuwde politie is met verschillende eenheden het bos ingegaan om de twee mannen te zoeken. Daarbij zijn onder meer honden ingezet. Ook de boswachters hebben uitgekeken naar verdachte personen. Tot op heden is niemand aangetroffen. De technische en tactische recherche zijn momenteel bezig met onderzoek.

De politie vraagt mensen die eventueel iets gezien of gehoord hebben om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.