Home / Oosterhuizen / Open dag obs Oosterhuizen

Open dag obs Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – In het kader van ‘de Week van leerplein055’ werden er vrijdag bij alle Leerplein055 scholen open dagen georganiseerd. Het was gezellig druk op de open dag van basisschool Oosterhuizen. Ouders en andere belangstellenden konden aan de hand van het programma de lessen bezoeken. En leerlingen uit groep 8 zorgden ervoor dat iedereen vakkundig werd rondgeleid. Vooral de gymlessen werden druk bezocht en ook Engels stond erg in de belangstelling. Iedereen deed enthousiast mee en liet zien hoe het tegenwoordig op school gaat, met behulp van digitale schoolborden en nieuwe methoden.
Aan het einde van de ochtend konden de leerkrachten en de ouderraad terugkijken op een geslaagde “Open Dag”.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.