Home / Loenen / Voetbaltalent op de Tweede Stee

Voetbaltalent op de Tweede Stee

LOENEN – De Apeldoornse openbare scholen van Leerplein 055 houden ieder jaar een voetbaltoernooi. Dit keer is dit gewonnen door een team van de Tweede Stee in Loenen, bestaande uit vier jongens en vier meiden uit groep vijf. Het was nog heel spannend. Na de reguliere wedstrijden was er een gelijke stand in de poule. Daarom werd de winst besloten met een strafschoppenserie. De Tweede Stee heeft een mooie beker mee naar school mogen nemen. Juf Merel zorgde voor lekkere kinderchampagne om de overwinning te vieren.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.