Home / Drempt / 100 Jaar Dremptse kermis

100 Jaar Dremptse kermis

DREMPT- Afgelopen weekend werd er in Drempt het feest vanwege 100 jaar kermis gevierd. De optocht was nog mooier en groter dan anders. Zoals dat ook al 100 jaar lang zo gaat, werd zondag weer een optocht gehouden. Het is geweldig om te zien hoe zo’n kleine plaats zoveel wagens en loopgroepen op de been kan brengen. Het leek wel of alle inwoners meededen aan de optocht! Toch stonden er langs de route genoeg toeschouwers die niet alleen van Dremptse komaf zijn, maar ook van ver uit de omgeving kwamen. Het thema van dit jaar – 100 jaar Dremptse kermis – bleek uit vrijwel alle wagens en loopgroepen – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.