Beinum viert feest

DOESBURG – Zaterdag is het weer zover: wijkfeest in Beinum. Het wordt net als vorig jaar georganiseerd door de wijkraad Beinum. Vanaf 11.00 uur is er volop koffie op de parkeerplaats tegenover de DEKA aan de Beumerskamp. Voor de kleinere kinderen is er een springkussen en tussen de middag is er een gezamenlijke lunch en worden er broodjes uitgedeeld. In nauwe samenwerking met Breedtesport zijn er diverse dans workshops en kan menu badmintonnen in de sporthal. Tijdens de activiteiten is er volop de gelegenheid voor alle wijkbewoners, van jong tot oud, om gezellig bij te praten. Verder is er de gelegenheid om ideeën en vragen te bespreken met de leden van de wijkraad.
Alles is voor deelnemers gratis. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds, die met de nationale burendag een initiatief zoals het wijkfeest van harte ondersteunt.

www.wijkraadbeinum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.