Home / Dieren / Seizoensafsluiting Carolinapark

Seizoensafsluiting Carolinapark

DIEREN – Tijdens de spelletjesmiddag in het Carolinapark in Dieren kwamen meer dan 55 kinderen met hun ouders of grootouders om mee te doen aan een leuk circuit. Met deze activiteit heeft de Stichting Oranjerie Dieren het zomerseizoen afgesloten.

Het spelletjescircuit werd opgezet door Ilse Coenen van Feestmaatjes en had het thema Samen Bouwen aan de Toekomst. In groepjes deden de jongens en meisjes in het park fanatiek mee aan alle leuke spelletjes. Later op de dag stond een programmaonderdeel voor de ouders gepland: een End of the Summer-concert van VoiD. Zo’n zeventig mensen kwamen luisteren naar de muziek en hebben hiermee het zomerseizoen op een gezellige manier afgesloten.
De Stichting Oranjerie Dieren, organisator van deze dag, heeft dit jaar vijf activiteiten gehouden in het park. Dit alles met het doel mensen te informeren en enthousiasmeren voor de renovatie van de voormalige oranjerie tot een theehuis – foto Ron Oostveen

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.