Home / Dieren / Feest in veilige speeltuin

Feest in veilige speeltuin

DIEREN – Een vrolijke Zeskamp werd zaterdag gehouden in de Dierense Speeltuin. Verschillende teams namen het tegen elkaar op, gecoached en een beetje geholpen door ouders. De kinderen voerden allerlei spelen uit en één daarvan was het zich in teamverband verplaatsen op een grote zitzak. Dat vereiste samenwerking en het duurde soms even voor alle neuzen de zelfde kant op stonden. Op de zelfde dag werd ook een nieuwe en veilige oversteekplaats in gebruik genomen aan de Rode Kruislaan. Het is nu veel veiliger oversteken en ter ere van dat feit werden onder leiding van wethouder Hans Elsenaar kleurige ballonnen opgelaten – foto Han Uenk
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.