Feest in veilige speeltuin

DIEREN – Een vrolijke Zeskamp werd zaterdag gehouden in de Dierense Speeltuin. Verschillende teams namen het tegen elkaar op, gecoached en een beetje geholpen door ouders. De kinderen voerden allerlei spelen uit en één daarvan was het zich in teamverband verplaatsen op een grote zitzak. Dat vereiste samenwerking en het duurde soms even voor alle neuzen de zelfde kant op stonden. Op de zelfde dag werd ook een nieuwe en veilige oversteekplaats in gebruik genomen aan de Rode Kruislaan. Het is nu veel veiliger oversteken en ter ere van dat feit werden onder leiding van wethouder Hans Elsenaar kleurige ballonnen opgelaten – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.