Bewoners woning Angerlo bedreigd na overlopen inbrekers

ANGERLO – De bewoners van een woning Angerlo zijn zondagavond bedreigd toen zij twee inbrekers overliepen. Bovendien ramden de daders hun auto bij hun vlucht vanuit Angerlo.

Toen het echtpaar omstreeks 18.30 uur thuis kwam, zagen zij een vreemde auto op de oprit. Toen ze waren uitgestapt, kwam een inbreker op hen af en bedreigde de man en vrouw. Vervolgens ging de inbreker er samen met nog een persoon vandoor. Om met hun auto weg te komen, ramde de inbrekers enkele malen de auto van de bewoners. Zij vluchtten in de richting van Wehl / Doetinchem. De bewoners zijn flink geschrokken. Het is nog niet bekend of zij iets uit hun woning missen.

De inbrekers zijn er vandoor gegaan in een grijze mini Cooper. De auto moet behoorlijk beschadigd zijn. Heeft u rondom 19.00 uur iets gezien of gehoord of heeft u rond die tijd een (beschadigde) grijze mini Cooper gezien? Belt u dan met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook naar 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.