Home / Regio / ROC A 12 ondersteunt ATAG Posbankloop

ROC A 12 ondersteunt ATAG Posbankloop

REGIO – Tientallen studenten van verschillende opleidingen van ROC A12 werken mee aan de jaarlijkse ATAG Posbankloop. Zij nemen deel aan de voorbereiding en zorgen met de vrijwilligers dat het hardloopevenement zondag 26 september succesvol verloopt.

Studenten Administratie verzorgen de intake en inschrijving van deelnemers, studenten Fotografie maken een sfeerimpressie van het evenement, studenten Horeca verzorgen de catering, sport- en bewegen studenten zijn medeverantwoordelijk voor de op- en afbouw van het startgebied en het assisteren bij de Kids Run. Op deze manier maken de studenten actief kennis met de beroepspraktijk.

Niet alleen de studenten zijn betrokken bij de Posbankloop. Ook onder medewerkers van ROC A 12 leeft de loop enorm. Inmiddeles lopen zeven teams mee in de Bedrijvenloop.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.