ROC A 12 ondersteunt ATAG Posbankloop

REGIO – Tientallen studenten van verschillende opleidingen van ROC A12 werken mee aan de jaarlijkse ATAG Posbankloop. Zij nemen deel aan de voorbereiding en zorgen met de vrijwilligers dat het hardloopevenement zondag 26 september succesvol verloopt.

Studenten Administratie verzorgen de intake en inschrijving van deelnemers, studenten Fotografie maken een sfeerimpressie van het evenement, studenten Horeca verzorgen de catering, sport- en bewegen studenten zijn medeverantwoordelijk voor de op- en afbouw van het startgebied en het assisteren bij de Kids Run. Op deze manier maken de studenten actief kennis met de beroepspraktijk.

Niet alleen de studenten zijn betrokken bij de Posbankloop. Ook onder medewerkers van ROC A 12 leeft de loop enorm. Inmiddeles lopen zeven teams mee in de Bedrijvenloop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.