Home / Doesburg / Officiële opening Inloop Carion

Officiële opening Inloop Carion

DOESBURG – Na een aanloopperiode vanaf februari gaat de Inloop van Carion Doesburg officieel haar deuren openen op woensdag 29 september. Om 13.30 uur is wethouder Bouwman hiervoor speciaal aanwezig.

Na het officiële gedeelte warbij ook Rotary Doesburg een belangrijk aandeel levert, is er een leuk programma. Er is een verkoopexpositie van de schilderijen gemaakt door bezoekers van de Inloop. Er is muziek en men kan meedoen aan één van de beweegactiviteiten die wekelijks plaatsvinden op de Linie. Ook een bezoekje aan het internetcafé is de moeite waard.
Na 29 september verruimt de Inloop haar openingstijden en gaat zij ook op maandag open. Tijdens de ochtend kan er worden gekaart en gebiljart. De maandagmiddag is speciaal bedoeld voor de ouderenbonden in Doesburg. Voor vervoer kan men de Plusbus bellen via tel. 0313 – 471927.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.