Jongleren in het verkeer

EERBEEK – De peuterspeelzalen van de stichting Kindercentra Brummen Eerbeek (SKBE) hebben in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland deelgenomen aan het project Jongleren in het verkeer. Het project, dat speciaal ontworpen is voor kinderen van nul tot vier jaar, wordt gesubsidieerd door de gemeente Brummen.

Tijdens dit project hebben de leidsters van peuterspeelzaal De Woelwaters gewandeld met de peuters door het dorp en werd er overgestoken op het zebrapad. Verkeersborden werden bekeken en er werd veel voorgelezen en geknutseld. Spelenderwijs maakten de peuters kennis met het verkeer.

In de projectperiode is een ouderavond georganiseerd, om zo de ouders te betrekken bij het thema. Ingrid van Berkel en Johan Veen van Veilig Verkeer Nederland vertelden ouders veel over het opvoeden van kinderen in het verkeer en de ouders vertelden elkaar hun ervaringen; zo ontstonden er nuttige discussies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.