Inschrijven Het groot Brummens Dictee

EERBEEK – De Werkgroep Taalmarkt van de Culturele Stichting Gemeente Brummen houdt vrijdag 26 november om 20.00 uur weer Het Groot Brummens Dictee in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.

Aan het dictee kan zowel met teams van drie personen als individueel worden deelgenomen. Voorwaarde is wel dat de deelnemers in de gemeente Brummen wonen of met deze gemeente een economische of sociale relatie hebben.
De beloning voor de drie teams, die de beste beheersing van de Nederlandse taal tonen, is in eerste instantie eeuwige roem, maar de werkgroep voegt daar zoals gewoonlijk een bescheiden herinnering aan toe. Naast de teamprijzen zijn er prijzen voor de drie beste individuele prestaties. Voor wat betreft de spelling maakt de werkgroep gebruik van Het Groene Boekje van Uitgeverij Lannoo, Nederlandse Taalunie, Den Haag 2005, ISBN: 9012105900. De presentatie is in handen van burgemeester Niels Joosten. Speciale gast deze avond is troubadour Peter de Jonge.
Iedereen die mee wil doen kan dit tot 1 november laten weten via tel 0575 – 562811 (March van Goor), via tel. 0575 – 562524 (Mia v.d. westen of via e-mail. brummensdictee@hotmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.