Circus Spiker

EERBEEK 36 Spiker mini´s kwamen 3 september naar De Paasheuvel in Vierhouten voor een kampweekend. Het thema dit jaar was het circus. Nadat alle kinderen hun spullen op de slaapkamers hadden gezet, werd het circus geopend door circusdirecteur Tom. Hij had 2 clowns meegenomen, Spikey (Willeke) en Snippie (Simone). De directeur had zijn handen vol aan deze hyperactieve clowns.

Na de opening hebben de kinderen maskers geknutseld, beren, clowns en tijgers. Aansluitend was er een speurtocht over het vakantiepark. Terug in het kampgebouw stond het spellencircus op het programma.

De volgende morgen na het ontbijt stond de kist met circusspullen klaar en veel kinderen gingen al aan het jongleren, bordjes draaien, diaboloën en op de rolo rolo balanceren. Rond 11.00 uur uur stond het beach volleybal op het programma. Gelukkig was het nog steeds mooi weer dus kon er ´s middags gezwommen worden in het meertje op het park.

Om 20.00 uur opende directeur Tom de Bonte Avond met het voorstellen van zijn circusartiesten. De kinderen hadden allerlei acts ingestudeerd en er werd lekker gedanst. Ondertussen was het buiten al donker en tijd om naar het kampvuur te gaan. Het vuurtje brandde al goed en bij het vuur werden diverse spelletjes gedaan.

Na het ontbijt op zondagmorgen ging iedereen zijn tas inpakken en de kamer opruimen. Om 10.30 uur was de start van de vossenjacht. De kinderen deden bij elke vos een activiteit en verzamelden zo tien letters die samen een woord vormden.

Het kamp werd afgesloten in het open lucht theater en iedereen was moe maar zeer voldaan na het circusweekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.