Home / Doesburg / Trimvereniging Doesburg 40 jaar

Trimvereniging Doesburg 40 jaar

DOESBURG – Trimvereniging Doesburg heeft in mei haar 40e verjaardag gevierd. Eind jaren zestig werd door de overheid de actie Bewegen door Sport gestimuleerd. De gemeente stelde hiervoor een aantal sport- en spelartikelen ter beschikking en de eerste gymzaal werd gebouwd.

Er werden volleybaltoernooien georganiseerd en daaruit ontstond volleybalvereniging De Phantoms. Binnen deze groep ontstond een aparte groep volleyballers die alleen trainden en onderlinge wedstrijden speelden, maar niet aan de competitie deelnamen. In 1970 heeft deze groep zich losgeweekt van de volleybalvereniging en na 40 jaar is het doel van de trimvereniging nog steeds: plezier in bewegen door middel van sport- en spelactiviteiten, recreatief bezig zijn is het parool, leeftijd speelt geen rol. Op dit moment is er één dames- en één herengroep, zij trainen op de dinsdagavond. Nieuwe leden zijn van harte welkom.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.