Home / Doesburg / Nieuwe expo Kunst & Style

Nieuwe expo Kunst & Style

DOESBURG – Galerie Kunst & Style in Doesburg heeft een nieuwe expositie met de kunstenaars Erkin Saygi, Piotr Stramski en Mirjam Busink. Saygi, glaskunstenaar, komt uit Turkije en kenmerkt zich door haar klassieke, rustige en duidelijke vormen. Stramski uit Polen exposeert voor het eerst in nederland en zijn gegoten glaswerk kenmerkt zich door abstracte vormen. Busink werkt in Boedapest; haar abstracte doeken hebben een dynamische en expressieve stijl.
 

De expo is tot en met 31 oktober te bezichtigen op donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op zondag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.